top of page

VINTAGE-FAMILIEN

VW BOBLE 1969 m/hengerfeste

Ratlooken ser både sliten og rusten ut men går som ei kule, strøken teknisk og trekker vogn uten å puste :)

IMG_5733 2.jpg
IMG_6512_edited.png

VW BOBLE 1963 M/HENGERFESTE

Hun her er grunnen til at vi startet opp hele denne geskjeften. En 1963 modell med litt ekstra motor som gjør at hun er like glad i å både dra på hotelltur, telttur og campingtur. Hun trekker både Polettaen og Petiten like godt så her er det få begrensninger på hva og hvor du vil. Hun har krabbet opp Europas høyeste fjordutsikt fra bilvei, 1500 moh og om ikke det er nok krabber hun like godt opp til siste stopp på Galdhøpiggen på 1841 moh. Denne jenta skyr ingen motstand og sier "ja takk" uansett hva du ønsker å gjøre.

VW BOBLE 1966 M/HENGERFESTE

1966 modell som også har fått litt ekstra motor. Trekker alle vognene like fint så her kan du velge mellom Poletta`en eller SMV vogna alt ettersom hvor stor plass du ønsker å ta med deg. Hun har også fått seg en takgrind fra 1966 etter bildet ble tatt og velger du å ta med SMV vogna så er også den 1966 så her kjører du matching numbers om ikke med motor så ihvertfall med bil og vogn.

CA7A7E3F-F930-459E-934D-E779480D7B10_edited_edited.png

VW LT31 CAMPER 1989 M/HENGERFESTE

VW LT31 camping fikk lov til å være med i slekta så vidt det lot seg gjøre. Hun er litt for ung, 1989 modell, men siden hun har holdt godt på vintage utseende og ikke minst full av sjarm og godhet så måtte vi ha henne med. Hun har både kjøkkenvask, komfyr, toalett med dusj og en dobbeltseng. Hun er godkjent for 5 personer så her har en mulighet til å evnt leie med en campingvogn om en trenger mer enn en dobbeltseng.

NIEWIADOW 1975

Polettaen, her vist sammen med 1963 bobla. Nyrestaurerte vegger, senger og kjøkken. Vogna er så nær vintagen som mulig i dag med rosa trekte puter og turquise kjøkken. 3 bluss kjøkken for gass. 220V og 12V så ingen fare hvor verken lading av telefon så en får lagt ut på Instagram ;) Om stjernene skinner når dere går til sengs kan dere åpne hele luka i taket og ligge og nyte utsikten.

IMG_8204_edited.png
IMG_8954.jpg

MKP PETIT CAMPINGVOGN

En av mindre enn 30 stykker igjen i landet. Denne vogna er helt lik som den var når den kom ut av fabrikken i 1967. Bortsett fra trekk på puter og vinduer lever du du nøyaktig slik de gjorde på campingtur i -67. Dette er en storsjarmør så kommer du med denne bak ei boble så må du nok bare ta deg dit, smile og prate med de som måtte stoppe deg. Her lager du middagen på en Primus 2222 men du har også fult anlegg for strøm og lys om du velger å campe på en campingplass. Plug and play og du har lading på telefonen ;)

SMV 12 fra 1966 CAMPINGVOGN

Svensken fra -66 er fortsatt like original som da hun kom ut fra fabrikken i januar 1966. Her er ting så fint holdt at her er både gardiner og puter beholdt akkurat som det alltid har vært. Hun ser (og er, stor i forhold til de andre) samtidig er hun laget i aluminium som gjør hun like lett som de mindre.

Alle vognene våre er lette nok til at de aller fleste biler om det er bensin, diesel eller el.biler har lov til å trekke dem. 

IMG_0046.JPG

Lifestyle Camper XL Basic. Ny vogn fra 2023. Denne kan trekkes av alle boblene da den kun veier 520kg. Fantastisk vogn å trekke, hvor du har dobbeltseng innvendig, 140x200cm. Kjøkkenet ligger bak, med kjøleskap, vann på 50 liter og masse hyller til å pakke diverse ting med deg. Kan også leies med fortelt, kjøkkentelt, markise og taktelt hvor en da får hele 4 soveplasser. Ring for leiepris.

Lifestyle Camper X Line Comfort. Ny vogn fra 2023. En liten luksus utgave av X Line Basic. Noen kg tyngre enn Basic beregnet for mer offroad kjøring. Egenvekt på 720kg så du trenger fortsatt ikke tilhengerlappen for å dra på campingtur. Pga vekten kan denne ikke trekkes av boblene men om du har din egen bil eller tar med VW Syncroen på tur så har du i tillegg til Basicen også gasskomfyr i kjøkkenet samt Webasto varmer på kalde dager. Fantastisk vogn å trekke, hvor du har dobbeltseng innvendig, 140x200cm. Kan også leies med fortelt, kjøkkentelt, markise og taktelt hvor en da får hele 4 soveplasser. Ring leiepris.

bottom of page