top of page
 • Hvilke typer vintagekjøretøy tilbyr Vintageferie?
  Jeg tilbyr et utvalg av vintagebiler og campingvogner fra 1960 til 1980, hver med sin unike sjarm og stil. Det finnes også helt nye campingvogner av typen Lifestyle Camper, så om en ønsker noe nytt å sove i på ferien sin er også det mulig.
 • Er det noen spesielle krav for å leie et vintagekjøretøy?
  For å leie må du være minst 21 år gammel, ha gyldig førerkort og en kredittkortautorisasjon for depositum. Alle vogner og kjøretøy er godkjent for førerkort Klasse B så her trenger du ikke tenke på BE/B96
 • Hvordan fungerer bestillingsprosessen?
  Bestilling er enkelt! Velg datoer, kjøretøy og fyll ut kontaktskjemaet. Jeg tar kontakt med deg for å bekrefte bestillingen og gi all nødvendig informasjon.
 • Hvor kan jeg hente og levere kjøretøyet?
  Jeg tilbyr hente- og leveringsalternativer. Nøyaktige steder og tider blir arrangert ved bestilling. Jeg kan også tilby henting og levering om dere kommer via fly til Kristiansund evnt Molde. Ta kontakt så finner vi alltid en løsning.
 • Er det mulig å avbestille en reservasjon?
  En avbestilling senere enn 3 måneder før reise gjør at depositumet a 50% går tapt for kunde. Sesongen min er på 3-4mnd max og det er vanskelig å finne dekning av en bil som opprinnelig skulle på tur i gjeldende datoer som føres til tapte inntekter om en allerede har satt av en bil eller vogn til akkurat deg.
 • Kan jeg legge til ekstrautstyr, som f.eks. campingutstyr ?
  Ja, vi tilbyr ekstrautstyr som du kan legge til under bestillingsprosessen for å gjøre reisen enda mer komfortabel. Dette gjelder så langt det er tilgjengelig, både gassbrenner, ekstra telt ved flere på tur, taktelt o.l.
 • Kan jeg ta med kjæledyr i vintagecampingvognen?
  Såklart !
 • Hvordan håndteres vedlikehold og nødsituasjoner under leien?
  Dette er gamle biler så ting kan skje. Forsikringen dekker bilberging og som sagt full kasko men det kan alltid skje ting som gjøre at en plutselig står fast fordi en selv kanskje ikke er vant til eldre kjøretøy. Om dette skulle forekomme pleier det alltid å ordnes over en kjapp telefon men om det skulle bli fullt stopp pga noe uventet, som verken utleier eller leietager kan forutse, så gjør jeg mitt beste for å hjelpe til så ikke ferien din går i "vasken". Er en i området mellom Lovatnet/Stryn/Trollstigen og opp til Trondheim er veien så kort at jeg hiver meg avgårde i en "ny" bil slik at jeg tar meg av bil som evnt står mens dere kjører videre i en tilsvarendes bil som jeg leverer.
 • Hvordan er forsikringsdekningen for leie?
  Alle kjøretøy og campingvogner leveres med full kasko med en egenandel på 6,000,- om ulykken skulle skje. Jeg krever ingen depositum for å dekke verken egenandel eller for å sikre meg ved evnt skader som måtte oppstå underveis så her gjelder god gammeldags "Jeg stoler på deg" om en skulle være uheldig. Dagens samfunn med egenandeler hvor det tas alt fra 6 til både 10 og 15 tusen gjør at mange ikke har råd til å oppleve hvor flott landet kan være rett og slett fordi feriepengene går med til å bli sperret inntil tilbakelevering av bil og vogn. Dette vil jeg unngå med tanke på hvordan dagens økonomi har gjort ting vanskelig for mange, både med venner og med barn.
 • Er det begrensninger på hvor jeg kan kjøre med vintagekjøretøyet?
  Du kan utforske Norge, eller hele Europa om du ønsker. Evnt utgifter med ferger, bompenger, etc gjør vi opp ved levering. Alle biler har autopass brikker.
bottom of page